Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο και από δραμινούς

Με ψήφισμα που ζητά να μην περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, το ογκώδες συλλαλητήριο για το Μακεδονικό.

Πολλοί ήταν οι δραμινοί, απλοί πολίτες αλλά και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη κομμάτων και μέλη πολιτιστικών συλλόγων ή κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο αυτό. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook. Ανάμεσά τους, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας και πρώην υπουργός-Βουλευτής Μαργαρίτης Τζίμας μαζί με τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό Μελίνα Μποτέλη, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάσος Χατζηγιάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παρανεστίου Μιχάλης Παρλόγλου.

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)