Διάφορα

Στο ΦΕΚ οι νέες αρμοδιότητες των Περ. Συμβούλων της Δράμας

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης με ημερομηνία 29/12/2017 και αριθμό φύλλου 4740 ,η τροποποίηση της αρ. Δ.Δ οικ 1323/30-3-2016 απόφασης περί μεταβίβασης άσκησης αρμοδιοτήτων επί αποφάσεων εγγράφων και άλλων πράξεων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πρόκειται ουσιαστικά για την επισημοποίηση των αποφάσεων του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρ. Μέτιου ο οποίος μετά την πρόσφατη σοβαρή διαφοροποίηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αρ. Πατακάκη, αποφάσισε να μεταβιβάσει σημαντικές αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, σε άλλους δραμινούς Περιφερειακούς Συμβούλους της ίδιας παράταξης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική απόφαση μεταβιβάζονται  στον Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, Περιφερειακό Σύμβουλο της ΠΕ Δράμας τις αρμοδιότητες του Άρθρου 1 της παραπάνω απόφασης που αφορά στην Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Υποδομών και Περιβάλλοντος, καθώς και την ευθύνη παρακολούθησης, συντήρησης και ασφάλειας της κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΠΕ Δράμας. Μεταβιβάζονται στον Χρήστο Λιθηρόπουλο, Περιφερειακό Σύμβουλο της ΠΕ Δράμας τις αρμοδιότητες του Άρθρου 2 της ίδιας απόφασης που αφορά στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας καθώς και α) την υπόδειξη υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας για την συμμετοχή τους σε επιτροπές, ομάδες εργασίας κ.λπ στις περιπτώσεις που αυτό δεν προβλέπεται ρητά από κείμενες διατάξεις και β) την εκπροσώπηση της Περιφέρειας δικαστικώς ή εξωδίκως για ζητήματα που αφορούν αντικείμενα αρμοδιότητας των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Μεταβιβάζονται στον Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, Περιφερειακό Σύμβουλο της ΠΕ Δράμας οι αρμοδιότητες του Άρθρου 3 της ίδιας που αφορά στη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Μεταβιβάζονται ακόμη  στην Γεωργία Χειράκη Περιφερειακή Σύμβουλο της ΠΕ Δράμας τις αρμοδιότητες του Άρθρου 4 της παραπάνω που αφορά στη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης.

Επίσης μεταβιβάζονται στον Κωνσταντίνο Κινατζίδη Περιφερειακό Σύμβουλο της ΠΕ Δράμας τις αρμοδιότητες του Άρθρου 5 της ίδιας απόφασης που αφορά στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ακόμη μεταβιβάζονται στον Κωνσταντίνο Κινατζίδη Περιφερειακό Σύμβουλο της ΠΕ Δράμας οι αρμοδιότητες του Άρθρου 6 της ίδιας απόφασης που αφορά στη Γενική Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Κατά τα λοιπά ισχύει η 1323/30-3-2016 (ΦΕΚ 952 Β’) απόφαση.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)