Διάφορα

Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές από την πυρκαγιά σε καυστήρα πολυκατοικίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην πόλη της Δράμας, και συγκεκριμένα  στην οδό Μητροπολίτου  Προκοπίου 3.

Ο καυστήρας πετρελαίου βρισκόταν σε ισόγεια αποθήκη στην είσοδο πολυκατοικίας όπου και εκδηλώθηκε η πυρκαγιά τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας. Η άμεση επέμβαση της υπηρεσίας με συνολικά τρία οχήματα και 8 πυροσβέστες, κατέληξε στην κατάσβεση της φωτιάς πριν συμβεί κάτι χειρότερο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές σε έπιπλα που υπήρχαν εντός του λεβητοστασίου. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό πυρκαγιάς που προκλήθηκε από μέσο θέρμανσης στη Δράμα κατά την διάρκεια του φετινού χειμώνα. Το προηγούμενο συμβάν είχε συμβεί   πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες σε οικεία όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά από τζάκι στον οικισμό του Μακρυπλαγίου.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)