Διάφορα

Σε πανηγυρικό κλίμα έπεσε η αυλαία της φετινής Ονειρούπολης

Με κυρίαρχο χαρακτηριστικό το γιορτινό κλίμα της Ονειρούπολης αλλα κυρίως τους ίδιους τους εθελοντές και τους κατοίκους της πόλης που την στήριξαν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε πανηγυρικό κλίμα η τελετή λήξης της φετινής διοργάνωσης.

Στην εξέδρα της Ονειρούπολης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χρ. Μαμσάκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Γ. Ψαράς, οι φιγούρες – πρωταγωνιστές της Ονειρούπολης αλλά και ο συγκεντρωμένος κόσμος ανανέωσαν το  ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση με στόχο αυτή να είναι ακόμη μεγαλύτερη, ακόμη πιο παραμυθένια.

Οι συντελεστές κρέμασαν συμβολικά τα κλειδιά από τα σπιτάκια στην ξύλινη πόρτα της Ονειρούπολης ενώ τον κόσμο αποχαιρέτισε και ο ίδιος ο Αη Βασίλης κρατώντας το τεράστιο κλειδί του Αγιοβασιλειάτικου Χωριού.

Στην διάρκεια της τελετής λήξης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην στήριξη των εθελοντών χωρίς τους οποίους θα ήταν αδύνατον να επιτευχθεί αυτή η προσπάθεια, όπως επίσης και στους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην δημιουργία της αλλά και το γιγάντωμα της.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Δράμας άλλωστε έκανε προσωπική αναφορά στον πρώην Δήμαρχο της πόλης Θωμά Μαργαρίτη αλλά και στους δυο ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα στην δημιουργία της Ονειρούπολης, δηλαδή τον Γρηγόρη Αβανίδη και την Βίκυ Βουρνιά.

Στο πλαίσιο της τελετής λήξης ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με τη γεύση της απόλυτης επιτυχίας, της χαράς και της ευτυχίας ολοκληρώθηκε η 14η Ονειρούπολη ξεπερνώντας σε αριθμό επισκεπτών κάθε προηγούμενη. Για ακόμη μια χρονιά η Δράμα αναδείχθηκε η ιδανική πρωταγωνίστρια των εορτών. Μέσα σε όλες αυτές τις ημέρες καταφέραμε να ζωντανέψουμε το όνειρο, να απολαύσουμε το χωριό του Άη Βασίλη, να γεμίσουμε εμπειρίες, να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Καταφέραμε να χαρίσουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων και να γεμίσουμε με ευτυχία και αγάπη τις καρδιές των επισκεπτών μας. Για ακόμη μια χρονιά η λάμψη της Ονειρούπολης απλώθηκε παντού. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές μας, οι οποίοι αποτελούν τους πιστούς οικοδεσπότες και φρουρούς στο χωριό της Ονειρούπολης. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και όλους τους χορηγούς και τους επαγγελματικούς φορείς που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε διαπαραταξιακή επιτροπή και σχεδιάσαμε όλοι μαζί την Ονειρούπολη, που στήριξαν ουσιαστικά αυτόν τον θεσμό, που ενδυνάμωσαν αυτή την πανδαισία ήχων, χρωμάτων και γεύσεων, που ανέδειξαν αυτό το τόσο σπουδαίο γεγονός για όλους μας.  Ας μου επιτραπεί να συγχαρώ και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ, κ. Γεώργιο Ψαρρά, και όλους τους συντελεστές αλλά και τους υπαλλήλους και τα μέλη της ΔΕΚΠΟΤΑ για την άψογη διοργάνωση. Βεβαίως, ευχαριστίες αξίζουν και σε όλους τους Συλλόγους, τους φορείς και τις αρχές που συμμετείχαν και αγκάλιασαν την Ονειρούπολη. Δίνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Ονειρούπολη, όλοι εδώ στη Δράμα. Καλή αντάμωση».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)