Διάφορα

Έπεισε ηλικιωμένη να της δώσει δυο χρυσά κοσμήματα … για τάμα

Απόπειρα απάτης από 45χρονη στη Δράμα με πρόσχημα την ενίσχυση ναού

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Δράμα επιχείρησε να εξαπατήσει -μέσα στις ημέρες των γιορτών- μια 45χρονη, με το πρόσχημα ενίσχυσης για την κατασκευή τάματος σε εκκλησία, καταφέρνοντας να της αποσπάσει -αρχικά- δυο χρυσά κοσμήματα.

Ωστόσο, μετά την καταγγελία του περιστατικού, και την άμεση κινητοποίηση δραμινών αστυνομικών, μέσα σε λίγες ώρες η δράστιδα εντοπίστηκε και στη συνέχεια … «έπεσε στα χέρια» της αστυνομίας.

Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, η 45χρονη πήγε στο σπίτι της 72χρονης, στη Δράμα, και ζητώντας της να ενισχύσει τις προσπάθειες για την κατασκευή τάματος σε εκκλησία, την έπεισε να βοηθήσει δίνοντας για τον σκοπό αυτό δύο χρυσά κοσμήματα. Στη συνέχεια όμως η ηλικιωμένη, συζητώντας και με πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός της, κατάλαβε ότι … κάτι δεν πήγαινε καλά, και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίζουν τη 45χρονη και να τη συλλάβουν, το μεσημέρι της ίδιας μέρας μάλιστα!

Σε βάρος της 45χρονης ημεδαπής, η οποία να σημειωθεί πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)