Διάφορα

Κοινωνική προσφορά από δραμινούς αστυνομικούς

Προσέφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και διάφορα είδη στην «Τράπεζα της Αγάπης» και στο «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας»

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την περίοδο των εορτών

Το κοινωνικό πρόσωπό τους έδειξαν, για άλλη μια φορά, τόσο οι αστυνομικοί της Δράμας, όσο και γενικότερα το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι ένστολοι, αφού πρώτα συγκέντρωσαν εθελοντικά βοήθεια σε διάφορα είδη –όπως παιχνίδια, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, διάφορα προϊόντα πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης, σχολικά είδη, φάρμακα και άλλα-, στη συνέχεια τα

προσέφεραν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς. Η προσπάθεια αυτή ήταν ενταγμένη, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια κάθε χρόνο την περίοδο των εορτών, στην πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών που γίνεται από την Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην «Τράπεζα της Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό των Αγίων 12 Αποστόλων, και στο «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά και ευχήθηκαν καλές γιορτές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)