Διάφορα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας

Πλημμύρισε η αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας με μουσικές και παιδικά χαμόγελα

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γιορτινό κλίμα των ημερών, και λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήσαν τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας -με τη βοήθεια και υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους-, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της εκδήλωσης, «Ο Αη-Βασίλης και τα Ξωτικά, διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά υλικών προκειμένου να κατασκευαστούν δώρα για τα παιδιά όλου του κόσμου».

Ακολουθώντας το … «κάλεσμα» της πρόκλησης, οι μαθητές ετοίμασαν και παρουσίασαν θεατρικά σκέτς, τραγούδια και κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και μουσικοχορευτικά δρώμενα, εντυπωσιάζοντας το πολυπληθές κοινό της αίθουσας και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα. Πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών, για την προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης, όλοι οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και ειδικά η κ. Ελένη Σμολοκτού και η κα Μαρία Παυλίδου, που φρόντισαν για όλες τις λεπτομέρειες. Φυσικά, στο πλευρό των μαθητών, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι τους, που παρακολούθησαν τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και εντυπωσιάστηκαν από όλα όσα παρουσίασαν τα παιδιά, γεμίζοντας με το κέφι και την ζωντάνια τους, το αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου με παιδικά χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία!

Ρεπορτάζ:Ρία Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

dimosiografos
Απο την εφημερίδα Χρονικά της Δράμας ζητείται δημοσιογράφος για το αθλητικό τμήμα. Βιογραφικό στο email: xenia.arg@gmail.com
Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)