Διάφορα

Χριστουγεννιάτικη συναυλία

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και φιλανθρωπικό bazaar, ενώ θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα των τελειόφοιτων σε κέντρο της πόλης

Μία ακόμη ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Δράμας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μια εκδήλωση που εκτός από το μουσικό της χαρακτήρα και … χρώμα, θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο Δράμας μας καλεί, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου, να γιορτάσουμε μαζί του «τον ερχομό του Δωδεκαήμερου, των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων», με τη «Χριστουγεννιάτικη συναυλία» που πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι χορωδίες και οι ορχήστρες βυζαντινής, παραδοσιακής και ευρωπαϊκής μουσικής των μαθητών και καθηγητών του  Μουσικού Σχολείου Δράμας, με βυζαντινά μέλη, κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μουσικές του κόσμου.

Φιλανθρωπικό bazaar με χριστουγεννιάτικα είδη και γλυκίσματα που προσφέρουν μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου

Την ίδια μέρα, και στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, θα πραγματοποιήσει και φιλανθρωπικό bazaar στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου. Μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου, με χριστουγεννιάτικα είδη και γλυκίσματα που ετοίμασαν και προσφέρουν, θα συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό την ενίσχυση αναξιοπαθούντων δραμινών πολιτών.

Η βραδιά θα κλείσει με χοροεσπερίδα της Γ΄ Λυκείου σε γνωστό οικογενειακό κέντρο της πόλης

Να σημειωθεί εξάλλου, πως μετά τη συναυλία και το bazaar της Πέμπτης, η βραδιά θα συνεχιστεί με το γλέντι μαθητών, καθηγητών και γονέων στο κέντρο «ΝΗΣΑΚΙ» στις 21:30, όπου θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της Γ΄ λυκείου του  Σχολείου μας. Το ζωντανό πρόγραμμα θα καλύψουν εξ ολοκλήρου Μουσικά Σύνολα μαθητών του  Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη στις εκδηλώσεις αυτές, απευθύνει η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Δράμας, αναφέροντας στο σχετικό δελτίο τύπου: «Η παρουσία και η συμπαράστασή σας θα μας ενθαρρύνει και θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως!».

Ρεπορτάζ:Ρία Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)