Διάφορα

Τρεις συλλήψεις για κλοπές ή απόπειρες κλοπών σε Δράμα και Μυλοπόταμο

Δυο 39χρονοι και ένας 33χρονος στα «χέρια» των δραμινών αστυνομικών

Ιδιαίτερα «πλούσιο» είναι τις τελευταίες ημέρες το αστυνομικό δελτίο για την περιοχή του νομού Δράμας, όσον αφορά τις συλλήψεις για κλοπές ή απόπειρες κλοπών! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως, μέσα στο τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου συνελήφθησαν 3 άτομα, ηλικίας 33 και 39 ετών -και οι τρεις ημεδαποί- για παραβάσεις που σημειώθηκαν είτε μέσα στην πόλη της Δράμας, είτε σε χωριά του νομού.

 33χρονος ημεδαπός έκλεψε κατάστημα στο Μυλοπόταμο

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 13 Δεκεμβρίου, όπως προέκυψε μετά από έρευνες, ένας 33χρονος δράστης διέρρηξε κατάστημα στο Μυλοπόταμο Δράμας, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μαγαζιού το χρηματικό ποσό των περίπου 200 ευρώ καθώς και διάφορα καπνικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για κλοπή.  Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 Αστυνομικοί «έπιασαν στα πράσα» 39χρονο που επιχειρούσε να διαρρήξει κατάστημα στη Δράμα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία, συνέλαβαν … «στα πράσα» το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου, 39χρονο ημεδαπό που επιχειρούσε να διαρρήξει κατάστημα στη Δράμα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, το οποίο και κατασχέθηκε.

39χρονος στη Δράμα έκλεψε εργαλεία … από καρότσα φορτηγού

 Η τρίτη περίπτωση των συλλήψεων που έγιναν στην περιοχή της Δράμας, από την αστυνομία, αφορούσε σε έναν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφαίρεσε από την καρότσα ενός Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, 2 βενζινοκίνητα εργαλεία. Ο δράστης, μάλλον όμως δεν ήταν και τόσο … «τυχερός», καθώς η πράξη του έγινε αντιληπτή από περίοικο, που ειδοποίησε την αστυνομία. Στην κατοχή του δράστη, που τελικά συνελήφθηκε μέσα σε λίγη ώρα, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε βάρος του 39χρονού σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ να σημειωθεί πως ο δράστης έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν, ξανά τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Και σε αυτήν την περίπτωση, η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ρεπορτάζ:Ρία Κυριακίδου

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)