Διάφορα

«Αλλαγή σκυτάλης» Στις αρμοδιότητες

Σε Γεωργιτσόπουλο, Κινατζίδη, Λιθηρόπουλο και Χειράκη, μεταβίβασε τις αρμοδιότητες Πατακάκη ο Μέτιος.

Άμεσες αποφάσεις για την κατανομή των καθηκόντων από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χρήστο Μέτιο.

 «Αλλάζουν χέρι» πλέον οι αρμοδιότητες διοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, αρμοδιότητες που είχε μέχρι πρόσφατα -και θα έχει προσωρινά μέχρι να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση- ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης.

Η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων, που ανακοινώθηκε χθες μέσα από σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ, έρχεται ως επακόλουθο της απόφασης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χρήστου Μέτιου, για ανάκληση των αρμοδιοτήτων του δραμινού πολιτικού, που πλέον θα ασκεί καθήκοντα μόνο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, με συγκεκριμένες και πολύ περιορισμένες αρμοδιότητες, όπως αυτή της Πολιτικής Προστασίας ή του συντονισμού των υπηρεσιών στην Π.Ε. Δράμας.

Συνάντηση Μέτιου-Περιφερειακών Συμβούλων της Δράμας, χθες στην Κομοτηνή

Χθες, ο κ. Μέτιος συναντήθηκε στην Κομοτηνή με τους 3 από τους 4 δραμινούς συμβούλους της παράταξής του. Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης» κ.κ. Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, Κώστα Κινατζίδη και Χρήστο Λιθηρόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάθεση αρμοδιοτήτων Διοίκησης στους Περιφερειακούς Συμβούλους της Δράμας, μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη για ανάκληση των αρμοδιοτήτων του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δράμας.

Να επισημανθεί ότι η ανάθεση των αρμοδιοτήτων θα ισχύσει, μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στο ΦΕΚ δηλαδή.

Ποια είναι η κατανομή των αρμοδιοτήτων

Οι αρμοδιότητες Διοίκησης για την Π.Ε. Δράμας μεταβιβάζονται στους Περιφερειακούς Συμβούλους ως εξής:

  1. Οι αρμοδιότητες που αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Υποδομών και Περιβάλλοντος καθώς και στη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής μεταβιβάζονται στον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Γεωργιτσόπουλο.
  2. Οι αρμοδιότητες που αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών καθώς και στη Γενική Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας μεταβιβάζονται στον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κώστα Κινατζίδη.
  3. Οι αρμοδιότητες που αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας μεταβιβάζονται στον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Λιθηρόπουλο.
  4. Οι αρμοδιότητες που αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης μεταβιβάζονται στην Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Γεωργία Χειράκη.

Ρεπορτάζ:Ρία Κυριακίδου

 

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)