Διάφορα

Απόσταση από Πατακάκη, στήριξη σε Μέτιο

Οι 4 δραμινοί περιφερειακοί σύμβουλοι … μιλούν για «εποικοδομητική συνεργασία» με τον Περιφερειάρχη ΑΜΑΘ

Ξεκάθαρη και σαφή θέση, στην αντιπαράθεση που προέκυψε ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, και στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, πήραν χθες 12 Δεκεμβρίου-με κοινή γραπτή δήλωσή τους- οι 4 Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της περιφερειακής αρχής, κ.κ. Γεωργιτσόπουλος Χρήστος, Κινατζίδης Κωνσταντίνος, Λιθηρόπουλος Χρήστος και Γεωργία Χειράκη.

Στη λιτή, αλλά ξεκάθαρη τοποθέτησή τους, οι 4 σύμβουλοι της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση», κρατούν σαφή απόσταση από τα όσα ανέφερε ο κ. Πατακάκης αλλά και από τη δριμεία κριτική που άσκησε στον κ. Μέτιο, με την πρόσφατη επιστολή διαμαρτυρίας του (10 Δεκεμβρίου), μια επιστολή που είχε αποδέκτη τον κ. Περιφερειάρχη.

Κάνοντας αρχικά λόγο για «έκπληξη», γύρω από τη διαμαρτυρία αυτή, στη συνέχεια ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα ακολουθήσουν τα … βήματα του κ. Πατακάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά «δηλώνουμε ότι δεν ακολουθούμε τον κ. Πατακάκη στην πορεία που αποφάσισε να ακολουθήσει».

Μάλιστα οι 4 αιρετοί δίνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα, από αυτήν που παρουσίασε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης για τον κ. Περιφερειάρχη, γύρω από τα ζητήματα που αφορούν τη Δράμα και τη συνεργασία που υπάρχει, επισημαίνοντας στη δήλωσή τους: «θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως με τον κ. Χρήστο Μέτιο έχουμε στενή και εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας».

Το κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ των Περιφερειακών Συμβούλων Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»

«Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο.

Σε ό,τι μας αφορά, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως με τον κ. Χρήστο Μέτιο έχουμε στενή και εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις μας για τον τόπο μας και δηλώνουμε ότι δεν ακολουθούμε τον κ. Πατακάκη στην πορεία που αποφάσισε να ακολουθήσει».

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»

ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΙΝΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΕΙΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ρεπορτάζ:Ρία Κυριακίδου

 

 

 

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)