Διάφορα

Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου για φιλανθρωπικό σκοπό, στο Δ. Ωδείο Δράμας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γιορτινό πνεύμα των ημερών, η «Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τη χορωδιακή συνάντηση συνδιοργανώνουν η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας, το Μουσικό Σχολείο Δράμας, ο Μουσικός Οργανισμός του Δήμου Δράμας, και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Χορωδίες της Α΄ και Β΄ γυμνασίου, η Χορωδία a cappella και το Φωνητικό Σύνολο Covers του Μουσικού Σχολείου, σε διδασκαλία και διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Όποιος όμως επιθυμεί να συμβάλει στο  φιλανθρωπικό σκοπό της χορωδιακής συνάντησης, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, στον βαθμό των δυνατοτήτων του, για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας.

Ρεπορτάζ:Ρία Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)