Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Door to door

Το πρόγραμμα της «Ονειρούπολης» μοίρασαν μέσα στην περασμένη εβδομάδα, πόρτα-πόρτα, στα καταστήματα της πόλης, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος μαζί με συνεργάτες του. Στη συνέχεια, ο κ. Μαμσάκος πήγε και στη λαϊκή αγορά της Δράμας, καθώς Πέμπτη έγινε η διανομή, για να μοιράσει το πρόγραμμα και στους πάγκους της λαϊκής. Η κίνηση «door to door» θα επαναληφθεί και αυτήν την Πέμπτη.

Με τον ΄Αη Βασίλη

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Δράμας έκανε και άλλες … επισκέψεις. Επισκέφτηκε το νέο σπίτι του Αη Βασίλη στην Ονειρούπουλη. «Μοναδικό και μαγευτικό. Επισκεφτείτε το όλοι σας, μικροί και μεγάλοι» ανέφερε σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, ανεβάζοντας και σχετική αναμνηστική φωτογραφία.

«Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη» σήμερα στη Δράμα

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου για το κοινό πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στους Δήμους Καβάλας, Δράμας, Παγγαίου και Νέστου, σε συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους Δράμας και Καβάλας, το Σύλλογο Ατόμων με Νεανικό Σακχαρώδη Διαβήτη και την εταιρεία MEDTRUST.
Από την περιοχή της Καβάλας ξεκίνησαν οι μετρήσεις, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκαν την περασμένη Δευτέρα στην Ελευθερούπολη και χθες στη Χρυσούπολη. Σειρά έχει σήμερα η περιοχή της Δράμας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, οι δωρεάν μετρήσεις για το κοινό θα γίνονται από τις 8.30πμ ως τη 1μμ, στην οδό Πατριάρχου Διονυσίου, δίπλα στο «ΞΕΝΙΑ».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη», που γίνεται για 2η χρονιά. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία  θα διαθέσει ένα όχημα μεγάλων διαστάσεων, ειδικά διαμορφωμένο,  ως κινητό εργαστήριο. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα προβεί σε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου προς το κοινό που θα προσέλθει. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα δίνονται σε ειδική φόρμα ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να τα προσκομίσει στον θεράποντα ιατρό του.

της Ρίας Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)