Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Οι 650 στους 4000 για άλλους είναι πολλοί και για άλλους λίγοι

Διίστανται οι απόψεις σχετικά με την ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας στις πρόσφατες εκλογές στο Επιμελητήριο Δράμας.

Ο επανεκλεγμένος πρόεδρος, κ. Στέφανος Γεωργιάδης δηλώνει «Η συμμετοχή είναι ικανοποιητική αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ήταν μονοήμερη διαδικασία, κατά την περίοδο των εορτών και σε γενικά δύσκολες εποχές για την επιχειρηματικότητα σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός μόνο συνδυασμού λόγω του ενιαίου ψηφοδελτίου.» Την ίδια στιγμή επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Δράμας μιλούν για μικρή συμμετοχή, που πρέπει να δημιουργήσει ερωτήματα και προβληματισμού.

Χαρακτηριστική είναι, μεταξύ άλλων, η τοποθέτηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δράμας, του κ. Όθωνα Μουρμούρη, ο οποίος την Κυριακή, με ανάρτησή του στο FB ανέφερε: «Οι εκλογές στο επιμελητήριο της Δράμας τελείωσαν ήταν μόνο μια ημέρα με μικρή προσέλευση και αυτό είναι ένα φαινόμενο σχεδόν σε όλα τα επιμελητήρια που πρέπει να ανησυχήσει τους προέδρους και όχι μόνο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν για την επανεκλογή μου στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Δράμας».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μουρμούρης ήταν υποψήφιος και εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, με έδρα από το Τμήμα Μεταποίησης, στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Πάντως, σύμφωνα με τα ανεπίσημα εκλογικά στοιχεία από τις περίπου 4.000 επιχειρήσεις της Δράμας οι 650 ανταποκρίθηκαν … στο κάλεσμα της κάλπης.

 

Ο πιο φτωχός αιρετός στην Ελλάδα

Μένουμε στις αναρτήσεις…Με προσωπική ανάρτηση στο FB, ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης σχολίασε τις ανακοινώσεις για τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών, λέγοντας για τη δική του περιουσιακή κατάσταση τα εξής: «Βγήκαν στον αέρα τα πόθεν έσχες όλων των «πολιτικών»… Και Επίσημα πλέον είμαι ο πιο φτωχός αιρετός στην Ελλάδα. Μπορεί οι προσωπικές καταθέσεις μου να είναι 90€, αλλά οι καταθέσεις του Δήμου (που ήταν καταχρεωμένος και άφραγκος όταν τον ανέλαβα) είναι πλέον σχεδόν 3.000.000€… Προτιμώ να μειώνεται η περιουσία μου και να αυξάνεται η περιουσία του Δήμου μου».

 

της Ρίας Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)