Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Πολλές παρουσίες αλλά και συμμετοχές χθες στον 11ο Αγώνα Δρόμου της Δράμας «Βαλδίρκεια 2017». Το «παρόν» έδωσαν μεταξύ άλλων οι γνωστοί δραμινοί προπονητές Στέλιος Κουρομιχελάκης και Μπάμπης Σδρόλας, μαζί με τον πρώην νομάρχη Ξάνθης και Καστοριάς, αλλά και πρώην Δ/ντη Προγραμματισμού του Δήμου Δράμας Γιώργο Καπαντζόγλου. Για όσους δεν ξέρουν, ο κ. Καπαντζόγλου ήταν και αθλητής του στίβου, έχοντας μάλιστα ρεκόρ στα 10χλμ! (φωτογραφία 1)

Ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος ήταν ανάμεσα στους δρομείς των 5χλμ στον χθεσινό αγώνα δρόμου. Στον ίδιο αγώνα έτρεξαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Καψιμάλης και Δημήτρης Καραμπατζάκης, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» και πρόεδρος των Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας Στέργιος Ηλιόπουλος. Μαζί τους και η προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας, Νίκη Καρατζόγλου. (φωτογραφία 2&3)

της Ρίας Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)