Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Βράβευσαν τον δραμινό Πρύτανη Άγγελο Κότιο

Τον δραμινό πανεπιστημιακό και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Άγγελο Κότιο, βράβευσαν χθες το απόγευμα, για «την στήριξη του στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης», σε εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την εκδήλωση «Βραβεία Αυτοδιοίκησης» διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η ΠΕΔΑ, με σκοπό να τιμήσουν προσωπικότητες και φορείς, που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και το κοινωνικό σύνολο.

Τα σύννεφα έφεραν … κατολισθήσεις!

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο Παρανεστίου-Πρασινάδας προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, καθώς σημειώθηκαν κατολισθήσεις και καθίζηση του οδοστρώματος.

Για προληπτικούς λόγους και με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων, η τροχαία -με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας-, απαγόρευσε την κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου από Παρανέστι προς Πρασινάδα από το 16,5 έως το 16,6 χλμ. καθώς και από το 15,5 έως το 15,6 χλμ. Επίσης, από χθες και μέχρι να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας και για το δρόμο από την πλατεία του οικισμού Πρασινάδας προς την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Πρασινάδας. Έτσι, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από ένα ρεύμα, αυτό της καθόδου, όπως καθορίζει και ειδική σήμανση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς  κυκλοφορίας των οχημάτων.

της Ρίας Κυριακίδου

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)