Διάφορα

Συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες σε ανάγκη από τον «Τοίχο της Καλοσύνης»

Μια χριστουγεννιάτικη καμπάνια προσφοράς στον συνάνθρωπο με σημεία συλλογής σε δεκαέξι σημεία στην πόλη της Δράμας.

Μια καμπάνια αλληλεγγύης για τις μέρες των Χριστουγέννων σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, ξεκινάει η ομάδα στήριξης του “Τοίχου της Καλοσύνης» στη Δράμα. Συγκεκριμένα από τις 6 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνει τρόφιμα σε δεκαέξι σημεία σε διάφορες περιοχές μέσα στην πόλη, με σκοπό να τα διαθέσει τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων σε οικογένειες που δοκιμάζονται και έχουν την ανάγκη βοήθειας.
Πρόκειται για μία ακόμα δράση αλληλεγγύης από την ομάδα των ανθρώπων που στηρίζουν από την πρώτη μέρα της έναρξης υλοποίησης της ιδέας του “Τοίχου της Καλοσύνης» στη Δράμα, στις αρχές του 2016. Μια ιδέα που δίνει την ευκαιρία σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη να βρουν τροφή στις κρεμάστρες των τοίχων της καλοσύνης που υπάρχουν σε πάνω από τριάντα σημεία στην πόλη της Δράμας και όχι μόνο.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, είτε μεμονωμένων, είτε συλλογικοτήτων εξακολουθεί να είναι συγκινητική στην προσφορά τροφίμων στους τοίχους της καλοσύνης, ενώ είναι βέβαιο ότι και η καμπάνια για τη συλλογή τροφίμων θα κινητοποιήσει πολύ κόσμο, ειδικά μέσα στην γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Θ. Νουσδίλης

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)