Διάφορα

Με 128 ψήφους επανεκλογή Αν. Πούλιου

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας για την ανάδειξη Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου.

Με 128 ψήφους επί συνόλου 153 ψηφισάντων ο Τάσος Πούλιος επανεξελέγη χθες στη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας. Οι εκλογές διεξάχθηκαν χθες Κυριακή 26 Νοεμβρίου, σε πάρα πολύ καλό κλίμα και η συμμετοχή έφτασε στο 81%, καθώς οι έχοντες δικαίωμα ψήφου ήταν συνολικά 180 δικηγόροι της Δράμας.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας για τη θέση του Προέδρου ο κ. Αναστάσιος Πούλιος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος έλαβε 128, ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν ακόμα 23 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Σε δήλωση του στα «Χρονικά» ο κ. Αναστάσιος Πούλιος ανέφερε ότι μετά από μία ολοκληρωμένη και κανονική διαδικασία, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων, ολοκληρώθηκα η ψηφοφορία κανονικά το απόγευμα της Κυριακής. «Οι συνάδελφοι προσήλθαν με μεγάλη μαζικότητα, είχαμε ένα ποσοστό 81% των συναδέλφων που προσήλθαν στην κάλπη και νομίζω ότι με με τη συμμετοχή αυτή εκφράστηκε η θέληση των συναδέλφων για να συνεχιστεί ο αγώνας που δίνουμε όλοι οι δικηγόροι της χώρας προκειμένου να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια στην άσκηση των καθηκόντων μας».
«Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για τους Δικηγορικούς Συλλόγους, οι νέες διοικήσεις αναλμβάνουνε ιδιαίτερα βαριές ευθύνες. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια πρέπει να διαχεριστούμε τα τεράστια προβλήματα του χώρου τη δικαιοσύνης και ειδικότερα των δικηγόρων της χώρας, Ευελπιστούμε ότι με τα νέα μέλη, με νέα δυναμική και με την προσπάθεια όλων των συναδέλφων θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που είναι πάμπολλες μπροστά μας», κατέληξε ο κ. Πούλιος στην πρώτη δήλωση του μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους για το το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ψήφισαν 153, άκυρα ήταν 5 ψηφοδέλτια και έγκυρα 148. Έλαβαν:

 1. Γαλιαλίδης Θεοχάρης 68
 2. Γουσγουρίδης Σάββας 22
 3. Διβανίδης Γεώργιος 49
 4. Ιορδανίδης Παγκράτιος 35
 5. Κασάπη Βασιλικη 41
 6. Κατεμλιάδου Ευαγγελία 32
 7. Μπακοπούλου Ειρήνη 47
 8. Μυστρίδης Αδάμ 76
 9. Νιζάμης Μιχαήλ 34
 10. Παπαθεοδώρου Χρήστος 50
 11. Σαλωνίδου Αμαλία 100
 12. Τουτουντζόγλου Δημήτριος 80
 13. Τσακιρίδου Αικατερίνη 85
 14. Τσούκα Δήμητρα 40
 15. Φιλιππίδης Κωνσταντίνος 50
  Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας εκλέγονται οι οχτώ πρώτοι σε ψήφους και συγκεκριμένα: Σαλωνίδου Αμαλία, Τσακιρίδου Αικατερίνη, Τουτουντζόγλου Δημήτριος, Μυστρίδης Αδάμ, Γαλιαλίδης Θεοχάρης, Φιλιππίδης Κωνσταντίνος, Παπαθεοδώρου Χρήστος και Διβανίδης Γεώργιος.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Θ. Νουσδίλης

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)