Διάφορα

Η «Ονειρούπολη» μετακόμισε για μια μέρα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Οι μασκότ της διοργάνωσης και η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας διασκέδασαν τους Θεσσαλονικείς και τους κάλεσαν στο χωριό του Άη – Βασίλη.

Μια πολύ πετυχημένη προωθητική εκδήλωση για την «Ονειρούπολη»πραγματοποιήθηκε το περασμένο  Σάββατο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Στόχος της κίνησης ήταν να μεταφερθεί το εορταστικό κλίμα και να ενημερωθούν οι Θεσσαλονικείς για τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου και η λειτουργία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Οι μασκότ της «Ονειρούπολης», ο Χιονούλης, ο Ταρανδούλης κι ένας τεράστιος σκίουρος, παρέα με ξωτικά, αναστάτωσαν το κέντρο της πόλης. Μαζί τους περίπου 50 Αγιοβασιλίτσες, οι οποίες με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του δήμου Δράμας έδωσαν τον χριστουγεννιάτικο ρυθμό της πόλης και προσκάλεσαν τους Θεσσαλονικείς στο χωριό του Άη – Βασίλη.

«Με πολύ μεγάλη χαρά βρισκόμαστε εδώ στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, για να στείλουμε το μήνυμα προς όλους του Θεσσαλονικείς ότι μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δράμας επίκειται, είναι πολύ κοντά μας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας κ. Άνεστης Τερζής, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση. «Στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της γιορτής της πολιούχου της Δράμας Αγίας Βαρβάρας γίνεται η τελετή έναρξης της διοργάνωσης και καλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς να ‘ρθουν κοντά μας, να χαρούν τα παιδιά τους μαζί με τα δικά μας αυτές τις άγιες μέρες με ότι πιο όμορφο μπορούμε να παρουσιάσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τερζής.
Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της διοργάνωσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ανέφερε ότι «η Ονειρούπολη περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων που, νομίζω, συναρπάζουν τα παιδιά, καθώς εκτός από τα παιχνίδια υπάρχουν και δράσεις χριστουγεννιάτικες, όπως είναι το παιδικό παραμύθι, η ζωγραφική προσώπου, το σπίτι του Άη – Βασίλη, τα οποία τόσα χρόνια τα χαίρεται ο κόσμος και καλούμε όσους δεν έχουν δει την διοργάνωση της Ονειρούπολης, να την επισκεφτούν».
«Είμαστε παρόντες για να σας πούμε ότι οι μέρες αυτές πλησιάζουν, είμαστε παρόντες για να ενώσουμε δυνάμεις και να στείλουμε σε όλους του συνανθρώπους μας να χαρούν αυτές τι ημέρες. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό που βιώνουμε ως ελληνικό νοικοκυριό τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι η Ελλάδα έχει τόσο όμορφες στιγμές που πρέπει να συμπαραταχθούμε και να τις χαρούμε», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Τερζής.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Θ. Νουσδίλης

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)