Διάφορα

Δήλωση Φλώρου Κωνσταντίνου για τις εκλογές της 12ης και 19ης Νοεμβρίου

Ευχαριστεί, ως υπεύθυνος της επιτροπής Αλιβιζάτου στην Π.Ε. Δράμας, όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των υποδειγματικών εκλογικών διαδικασιών.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη ηγεσίας στον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς στις 12 και 19 Νοεμβρίου, ο υπεύθυνος της Επιτροπής Αλιβιζάτου για την Π.Ε. Δράμας, πρώην Υπουργός κ. Φλώρος Κωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη αποκλειστική δήλωση:
«Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες του νομού μας που συμμετείχαν μαζικά και στη δεύτερη Κυριακή 19/11/2017 στις εκλογές για τη νέα ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Ευχαριστώ την πλειάδα των στελεχών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που βοήθησαν στην ολοκλήρωση των υποδειγματικών εκλογικών διαδικασιών καθώς και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Δράμας και του Δημάρχους Δοξάτου, Κ. Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης που με προθυμία μας παραχώρησαν τους αντίστοιχους χώρους για τις εκλογές.
Η συμμετοχή των πολιτών του νομού Δράμας τη δεύτερη Κυριακή ανήλθε στο 80% του αριθμού της πρώτης Κυριακής, δηλαδή σε 1.339 πολίτες, από αυτούς ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 685 ψήφους και η Φώφη Γεννηματά έλαβε 643. Πρώτος στο νομό μας ανεδείχθη ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης.
Τέλος, στα εκλογικά τμήματα της πόλης της Δράμας συγκεντρώθηκε ένα συμβολικό ποσό υπέρ των πλημμυροπαθών Αττικής, Κατερινής κλπ. τα οποία θα σταλούν στην κεντρική εκλογική επιτροπή, όπως δεσμεύτηκαν η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης».

Σε ότι αφορά τα τελικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών, η κ. Φώφη έλαβε ισχυρή εντολή για να ηγηθεί του νέου φορέα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της επιτροπή Αλιβιζάτου.

«Με ποσοστό 56,75% (στο 100% των καταμετρημένων ψήφων), αναδείχθηκε νικήτρια έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη που συγκέντρωσε ποσοστό 43,25%», προσθέτει η ανακοίνωση και καταλήγει «μηνύματα ενότητας εξέπεμψαν και οι δύο για την παράταξη που κινητοποίησε τουλάχιστον 156.713 πολίτες στον β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Θ. Νουσδίλης

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)