Διάφορα

Κλειστό όλη την εβδομάδα θα παραμείνει το Κολυμβητήριο Δράμας

Η δημοτική αρχή Δράμας έλαβε αυτή την απόφαση για να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την ασφαλή χρήση του χώρου.

Κλειστό μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει το Κλειστό Κολυμβητήριο Δράμας, ώστε να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς που καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και οδήγησε στο προσωρινό κλείσιμο του χώρου.

Όπως ανέφερε στα «Χρονικά” χθες το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Καψημάλης το Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό όλη την εβδομάδα, μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ώστε να γίνουν από τον Δήμο Δράμας όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ πρόσθεσε ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δεν ήταν σοβαρό, καθώς ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από ένα σημεία της τοιχοποιίας.

Σε ερώτηση μας για το αν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την αδειοδότηση του Κολυμβητηρίου Δράμας, στο οποίο υπάρχουν μία σειρά ζητήματα σχετικά την κατασκευή του στέγαστρου και όχι μόνο, ο κ. Καψημάλης ανέφερε ότι όπως όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις έτσι και το Κολυμβητήριο έχουν παράταση για την λειτουργία τους μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018.

Η δημοτική αρχή Δράμας δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα της εξασφάλισης των προϋποθέσεων για την αδειοδότηση του χρόνου παρά το γεγονός ότι το θέμα αυτό βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετά χρόνια και «λύνεται» μέσα από συνεχείς παρατάσεις από την πλευρά της πολιτείας. Την ίδια ώρα οι συνθήκες στον χώρο είναι απαράδεκτες και τα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται καθημερινά στον χώρο είναι σίγουρο ότι αξίζουν καλύτερες συνθήκες και είναι βέβαιο ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, η οποία θα διεξαχθεί την ημέρα που θα ξανανοίξει το Κολυμβητήριο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καψημάλης, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Θ. Νουσδίλης

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)